Cătălin Urdoi este originar din Bucovina și mândru să promoveze frumusețea acestei regiuni și a României în întreaga lume. Este unul dintre oamenii care se dedică locului său drag, prin intermediul imaginilor pe care le postează aproape zilnic în social media.

În fotografiile sale, Cătălin surprinde autenticul vieții de zi cu zi și tradițiile din Bucovina, un rasarit peste dealuri, Nea Ilie în ușa atelierului său sau copiii mergând la școală, documentând cu inima autenticul vieții, transmitand o poveste unică și personală a locului său.

Meritul său a fost recunoscut de publicații de prestigiu precum National Geographic, The Telegraph sau Apple, iar recent, fotografiile sale au fost folosite de Ministerul Turismului pentru a promova frumusețile României.

Cătălin crede cu tărie în magia fotografiei și în puterea ei de a schimba vieți, iar munca sa este bucurie pura, care încântă ochii și inspiră inimile celor care o descoperă.

Suntem bucurosi să-l avem pe Cătălin pe scena #CNF2023, unde ne va împărtăși poveștile și experiențele sale din spatele fotografiilor captivante.

https://www.facebook.com/urdoi.catalin